#

Жителя Бучі оштрафували за недотримання тиші у нічний час (ВІДЕО)

16.08.2020 10:25
Жителя Бучі оштрафували за недотримання тиші у нічний час (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 15 серпня, правоохоронці Бучі зафіксували факт порушення тиші вночі, внаслідок чого оштрафували містянина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Зазначимо, що до правоохоронців Ірпінського відділу поліції звернулися місцеві жителі Бучі з тим, що по вул. Бориса Гмирі в автомобілі голосно грає музика у нічний час.

Виїздом на місце події поліцейськими зафіксовано факт порушення тиші з автомобіля на парковці біля багатоквартирних будинків. Правоохоронцями складено постанову про адміністративне правопорушення за ч.1, ст.182 КУпАП (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях).

Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу на громадян від п'яти до п'ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян і накладення штрафу на посадових осіб та громадян - суб'єктів господарської діяльності - від п'ятнадцяти до тридцяти неоподаткованих мінімумів  доходів громадян.

Поліція нагадує громадянам про режим дотримання тиші в нічний час з 22:00 до 08:00 год. Забороняється гучно слухати музику, співати, кричати або здійснювати іншу діяльність у житлових приміщеннях, у дворах, парках та інших громадських місцях, яка спричиняє надмірний шум та може заважати оточуючим.

Нагадаємо, що у Бучі 32-річна місцева жителька на замовлення користувачів каналу в одному з месенджерів мережі Інтернет розповсюджувала порно.


Читати "Моя Київщина" у Telegram