#

Жителям Київщини розповіли, як протидіяти домашньому насильству (ФОТО)

02.02.2021 14:30
Жителям Київщини розповіли, як протидіяти домашньому насильству (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині інспектори зв'язків з громадськістю роздали громадянам пам'ятки та розмістили тематичні постери у громадських місцях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Кожен, хто потерпає від образ та знущання, повинен знати, що він не самотній. Завжди є люди, які не залишаться осторонь чужої біди, - наголошують у поліції.

Якщо ж ви стали очевидцем або жертвою домашнього насильства, одразу звертайтеся за допомогою:

  • Національна поліція України: 102
  • Урядова гаряча лінія: 15-47
  • Безоплатна правова допомога: 0-800-213-103
  • Чат-бот МВС https://t.me/police_helpbot діє в месенджері Telegram.

Довідково:

Домашнє насильство – дії або бездіяльність фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь.

Нагадаємо, що прокурор Фастівської місцевої прокуратури підтримав публічне обвинувачення відносно 32-річного мешканця села Гвардійське в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

May be an image of одна або кілька осіб, people standing, сніг та текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram