#

ЖК "NOVATOR ІРПІНЬ" ввели в експлуатацію на 11 місяців раніше (ФОТО)

26.07.2021 15:10
ЖК "NOVATOR ІРПІНЬ" ввели в експлуатацію на 11 місяців раніше (ФОТО)
Фото з місця події

Товариство "Відважних" повідомило про введення в експлуатацію житлового комплексу "NOVATOR Ірпінь" раніше запланованого строку на 11 місяців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Товариство Відважних".

Таким чином, товариство "Відважних" є єдиною будівельною компанією регіону, яка вводить житло в експлуатацію без жодних затримок та раніше строку, повністю виконуючи свої зобов’язання перед інвесторами будівництва.

Відтепер комплекс "NOVATOR Ірпінь" повністю зданий та найближчим часом чекає заселення своїх мешканців. "NOVATOR Ірпінь" – житловий комплекс комфорт-класу, що знаходиться в Ірпені за адресою провулок Гнатюка, 4. Комплекс розташований поряд з мальовничою Ірпінською Набережною, яка слугує мешканцям місцем активного відпочинку, пікніків, прогулянок та фотосесій.

ЖК "NOVATOR Ірпінь" побудований з особливим контролем якості, із застосуванням високотехнологічних методів будівництва та матеріалів європейської якості. Територія ЖК закритого типу, під охороною та відео-наглядом. Доступ до квартир мають лише мешканці будинку через систему «Face-ID». У житловому комплексі є внутрішня інфраструктура з усім першочергово необхідним (власний дитячий майданчик для відпочинку закритого типу, аптека, продуктовий магазин тощо).

Нагадаємо, що освітні заклади Ірпінської громади активно готують до нового навчального року, тому почали утеплювати дитячий садок "Радість".


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: