#

Зловмисники з Києва обікрали мешканця Вишгорода (ФОТО)

16.07.2021 18:40
Зловмисники з Києва обікрали мешканця Вишгорода  (ФОТО)
Фото з місця події

У травні до правоохоронців прийшов житель міста Вишгород та повідомив, що до його квартири проникли невідомі, які забрали гроші, коштовності та інші речі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Оперативники управління карного розшуку спільно з працівниками Вишгородського районного управління поліції із залученням бійців полку поліції особливого призначення провели низку розшукових заходів та встановили осіб зловмисників. Ними виявились 42-річний та 39-річний жителі міста Києва.

Чоловіки вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів та саме перебували на випробувальному терміні.

Злодії встановлювали камери у будинку аби вирахувати час, коли власник йде та повертається до помешкання.

За місцями проживання та у автомобілі, яким злодії пересувалися, правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили різноманітні відмички, брелки від вхідних дверей багатоповерхових будинків, камери, мобільні телефони, ювелірні вироби, цінні годинники тощо.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмисникам про підозру за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до шести років з конфіскацією майна.

Обом крадіям суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 185 000 грн. 

Наразі правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до скоєння аналогічних злочинів на території Вишгородського району та Київської області. 

Нагадаємо, що 20 червня поблизу Вишгорода таксист сервісу "Bolt" втопив автомобіль.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: