#

Знайдено тіла закатованих старости Мотижина Ольги Сухенко та її чоловіка

03.04.2022 12:00
Знайдено тіла закатованих старости Мотижина Ольги Сухенко та її чоловіка
Ольга Сухенко з чоловіком і сином

Учора, 2 квітня, Макарівський селищний голова Вадим Токар сповістив про те, старосту села Мотижин Ольгу Сухенко та її чоловіка знайшли мертвими

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал Вадима Токара та допис першої заступниці голови КОР Тетяни Семенової у Facebook.

Раніше родичі сім’ї Сухенків повідомляли, 23 березня російські окупанти викрали Ольгу Сухенко, її чоловіка та сина. Інформацію про викрадення голови сільради Мотижина з родиною першою підтвердила заступник Тетяна Семенова, яка була на постійному зв'язку з Ольгою Сухенко.

Вже 26 березня Офіс генпрокурора повідомив, що через викрадення окупантами старости Мотижина розпочато провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Про смерть Ольги Сухенко та її чоловіка першим повідомив Макарівський селищний голова Вадим Токар:

Сумна новина. Знайдено тіла старости села Мотижин Ольги Сухенко та її чоловіка Ігоря Сухенко, які були взяті в полон орками 10 днів тому. До сьогодні їх доля була невідома. Царство небесне… співчуття рідним і близьким…

Тетяна Семенова, також, згодом написала це:

Не можу, не хочу в це вірити. Закатована родина колишньої сільської голови, старости села Ольги Петрівни Сухенко в Мотижині.

Нагадаємо, що Київську область звільнили від рашистів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook