#

Знайомство з художником - Леонід Маадир (ВІДЕО)

13.03.2023 15:20
Знайомство з художником - Леонід Маадир (ВІДЕО)
Леонід Маадир

Сьогодні, 13 березня, "Моя Київщина" знайомиться із Білоцерківським художником Леонідом Маадиром, який є вже знаним автором далеко за межами своєї Батьківщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Леонід Маадир також відомий як автор розпису храму Бориса і Гліба, що у Борисполі. Загалом на його рахунку п'ять персональних виставок. Більшість його картин присвячені саме місту Біла Церква, де проживає художник. Роботи митця виставлялися у Канаді, Німеччині та Угорщині.

Усвідомлюючи непереборну любов до живопису ще із дитинства, Леонід Маадир твердо вирішив присвятити цьому ремеслу своє життя. Його роботи - це неймовірні пейзажі, портрети, натюрморти та різноманітні композиції. А його вміння поєднувати у картині різні події, передавати цілу історію буття, стан сьогодення, відчуття ним світу - перетворюється на неймовірне видовище на полотні.

Митець зізнається, що тематика картини часто залежить від реалій сьогодення. Враховуючи сьогоднішні реалії, вважає художник, царина мистецтва під час війни не має занепадати, а навпаки - усім творчим людям треба активно працювати на перемогу .

Тож найближчим часом, 18 березня у місті Берлін, відбудеться творча зустріч українських митців - художника Леоніда Маадира та письменниці Тетяни Іванчук. На заході, який має благодійне спрямування, пройдуть художні майстер-класи та поетичні читання у підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, що Італійський художник TVBOY залишив ще одне графіті в Бучі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram