#

Зникла дитина: у Фастові розшукується 14-річний хлопчик

21.02.2023 13:55
Зникла дитина: у Фастові розшукується 14-річний хлопчик
Олександр Сологуб

Сьогодні, 21 лютого,  до поліції звернулась мати та повідомила про зникнення її неповнолітнього сина Олександра Сологуба, який зранку пішов до школи та до цього часу не повернувся

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

У пошуках Олександра залучені  підрозділи поліції Київщини, в тому числі, особовий склад  Фастівського управління поліції: ювенальні поліцейські,  працівники групи реагування патрульної поліції, дільничні офіцери, співробітники карного розшуку, патрульні поліцейські та ДФТГ.

Особливі прикмети: на вигляд 14-15 років,  зріст 182 см, середньої статури, волосся русяве, має окуляри з металевою оправою. Одягнений в куртку зимову сіро-блакитного кольору, чорні берци, чорні спортивні штани, має при собі рюкзак чорного кольору.

У дописі було сказано наступне:

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопця, просимо одразу повідомляти на спецлінію "102" або до Фастівського управління поліції Київщини за телефоном 0933034986.

Нагадаємо, що поїхала до знайомого і зникла: поліцейські розшукали неповнолітню дівчину з Тетіївщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook