#

Зніс електроопору і втік: патрульні Борисполя склали адмінматеріали на п’яного водія (ФОТО)

10.03.2023 13:20
Зніс електроопору і втік: патрульні Борисполя склали адмінматеріали на п’яного водія (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 9 березня, до поліції надійшов виклик про те, що у Борисполі водій авто Volkswagen Jetta наїхав на електроопору та поїхав з місця автопригоди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Приїхавши на місце виклику, поліцейські оглянули прилейлі території й виявили неподалів водія та його матір. Громадянка повідомила, що незадовго до цього син вчинив ДТП, а зараз машина у їхньому дворі. Вони запросили патрульних оглянути транспортний засіб.

Спілкуючись з інспекторами, 24-річний водій поводив себе агресивно, зухвало та нахабно. На зауваження патрульних чоловік не регував й продовжував лаятися. Крім того, поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння.

Охоронці порядку склали схему автопригоди та склали на керманича низку адмінматеріалів: протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця вчинення ДТП), ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп'яніння), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Нагадаємо, що патрульні притягнули до відповідальності 18-річного хлопця, який здійснив крадіжку в продуктовому магазині Борисполя.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook