#

Жодної конкретики: скільки заробляє керівництво Калинівської ОТГ під час війни (ФОТО)

30.08.2022 12:00
Жодної конкретики: скільки заробляє керівництво Калинівської ОТГ під час війни (ФОТО)
Голова Калинівської селищної ради Юлія Олексенко

Журналісти "Моєї Київщини" надіслали до Калинівської селищної ради запит на отримання інформації про те, скільки керівництво громади заробляє під час війни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У відповідь на наш запит заступник Калинівської селищного голови з гуманітарних питань Ігор Чайківський повідомив, що нарахування зарплати працівникам апарату селищної ради здійснюється відповідно до затверджених Постановою Кабінету Мінітрів України від 9 березня 2006 року, №268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників опарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів, та інших органів", схем посадових окладів керівних працівників, спеціалістів і службовців.

Відповідно до постанови, працівники селищної ради отримують різного виду надбавки. Також працівникам виплачують кошти при наданні щорічної відпустки, що не перевищує середньомісячної зарплати. Втім, жодних конкретних сум за конкретні періоди часу у відповіді на наш запит не було надано.

Зазначили лише те, що посадовий оклад голови селищної визначено на рівні 15000 грн, а заступника та секретаря – на рівні 12500 грн.

Конкретних даних про те, які заробітні плати отримувало керівництво Калинівської громади протягом пів року війни в Україні "Моя Київщина" не отримала. Відповідно, не маючи цих даних, ми не можемо підтвердити чи спростувати інформацію, що апарат селищної ради дійсно отримує дохід на рівні тих сум, що передбачені нормативно-правовими актами.

Нагадаємо, що у селі Руликів Калинівської ОТГ місцевий житель займався вирощуванням небезпечних речовин.



Читати "Моя Київщина" у Telegram