#

Жорстокому вбивці з Василькова обрали запобіжний захід за скоєне

03.02.2022 10:40
Жорстокому вбивці з Василькова обрали запобіжний захід за скоєне
Фото з мережі Інтернет

Підозрюваному у вбивстві подружжя у Василькові обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За клопотанням прокурорів Васильківського відділу Обухівської окружної прокуратури Київської області суд обрав підозрюваному у вбивстві чоловіка та дружини запобіжний захід у вигляді тримання під вартою (п.1 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 29 січня 2022 року в місті Васильків між підозрюваним, який перебував у приміщенні цеху з виробництва меблів, та потерпілими – подружжям із Волинської області, які привезли дерев’яні дошки на замовлення останнього, виник словесних конфлікт через несвоєчасний розрахунок за попереднє замовлення.

Після цього підозрюваний схопив із деревообробного станка молоток і наніс удари по голові чоловіку, спричинивши йому близько 5 колото-різаних ран, унаслідок чого настала смерть останнього.

Потім, взявши з приміщення свого офісу ніж, підозрюваний підійшов до автомобіля, у якому перебувала жінка, відкрив передні пасажирські двері, наніс декілька ударів ножем по її тулубу, спричинивши 7 колото-різаних ран, унаслідок яких настала смерть потерпілої.

Поклавши тіло потерпілого до автомобіля, де перебувало тіло його дружини, підозрюваний  виїхав на одну з вулиць міста, де і залишив автомобіль із тілами загиблих.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування здійснюється Обухівським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що працівники сектору кримінальної поліції відділу міста Васильків виявили у місцевого мешканця наркотичні речовини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram