#

Зробила зауваження за російську музику: на Фастівщині побили військовослужбовицю

09.07.2023 10:30
Зробила зауваження за російську музику: на Фастівщині побили військовослужбовицю
Альбіна Литвин

У понеділок, 3 липня, у селищі Новосілки Фастівського району побили військового парамедика Альбіну Литвин за зауваження про російську музику

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на видання "Наш Київ" та відео Альбіни Литвин у TikTok.

Вона разом зі своєю подругою приїхала до місцевого магазину, де компанія чоловіків розпивала алкоголь. Поруч стояв автомобіль, з якого лунала російська музика.

З приводу цього військовослужбовиця зробила зауваження. Тоді один з чоловіків, який виявився власником авто, почав ображати її нецензурною лайкою.

На слова дівчини, що вона повідомить про це в поліцію, він підійшов й почав бити її кулаками по голові та обличчю. 

Військова розповіла:

Від отриманих ударів я впала на асфальт та частково втратила свідомість. Коли прийшла до тями, то виявила, що у мене розбиті з лівої сторони губи і йшла кров. Невідомого чоловіка тримав його знайомий, щоб він більше не завдавав мені ударів.

Вона попросила подругу викликати поліцію. Після цього чоловік сів за кермо своєї машини і поїхав геть.  
Військова звернулася із заявою до правоохоронців. У неї зняли побої та зафіксували усі травми. Поліцейські вже встановили особу чоловіка, який здійснив рукоприкладство, та допитали його. Після експертизи побиття справу направлять до суду. 

Нагадаємо, що колишньому голові однієї з селищних рад Фастівщини повідомлено про підозру у виправдовуванні збройної агресії рф та глорифікації ворога.

Читати "Моя Київщина" у Facebook