#

Журналіст "Стоп корупції" виявив під Фастовом розкішний будинок судді КСУ Головатого (ФОТО)

05.11.2020 09:30
Журналіст "Стоп корупції" виявив під Фастовом розкішний будинок судді  КСУ Головатого (ФОТО)
Сергій Головатий

У соціальних мережах журналіст "Стоп корупції" Роман Бочкала розмістив фото розкішного будинку під Фастовом, який належить судді КСУ Сергію Головатому

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Діалог", це написав на своїй сторінці в  Facebook журналіст і співзасновник проекту "Стоп корупції" Роман Бочкала.

Він оприлюднив кадри триповерхового особняка в вікторіанському стилі, який, з його слів, є власністю глави КСУ.

Ловіть" гарячий пиріжок "з-під Фастова ... Це не маєток англійського лорда і не резиденція посла Великобританії, а скромне гніздечко судді Головатого, - написав журналіст.

За словами Бочкала, у декларації Головатого з приводу цієї власності дуже розмита інформація. Мова там йде тільки про земельну ділянку в 52 сотки, яка має вартість 6,5 тис грн.

Ось реально попалися, люди похилого віку. Сиділи б собі тихо і ніхто б їх не чіпав ... накликати на себе біду. Жаліють напевно", - констатував Бочкала.

Нагадаємо, що нещодавно відбулося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України під головуванням Зеленського щодо невідкладних заходів, які мають вжитися після рішення Конституційного Суду про неконституційності окремих положень закону, що стосується запобігання корупції.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: