#

Журналісти інформагенції "Моя Київщина" та газети "Слово і Діло" готові надати житло і транспорт постраждалим від аварії на Каховській ГЕС

09.06.2023 13:10
Журналісти інформагенції "Моя Київщина" та газети "Слово і Діло" готові надати житло і транспорт постраждалим від аварії на Каховській ГЕС
Затоплення на Херсонщині

Журналісти інформаційної агенції "Моя Київщина" та газети "Слово і Діло" готові надати прихисток людям, які евакуйовуються із затоплених територій Херсонщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Уже в перші дні після аварії на Каховської ГЕС багато авторитетних експертів оцінюють масштаби та наслідки руйнування як співмірні з аварією на Чорнобильській ЕАС. Як за майбутнім впливом на екологію цілого регіону, так і за об’ємами руйнувань та матеріальних втрат. І, безумовно, за кількістю місцевих жителів, постраждалих від цього рукотворного лиха, спричиненого російськими терористами.

Сьогодні вся Україна стала на допомогу постраждалим – держадміністрації, міські ради, депутати, підприємці та окремі громадяни з різних куточків країни надають посильну допомогу співгромадянам, які опинились у важкому становищі через прорив дамби та затоплення значних територій.

Не залишились осторонь і журналісти наших видань. Засновник Інформаційного агентства "Моя Київщина" готовий передати квартиру для безкоштовного проживання у передмісті Києва для родини з дітьми з постраждалої Херсонщини, а також прийняти для проживання багатодітну родину у будинку біля Києва. Колектив газети "Слово і Діло" готовий забезпечити транспортом – редакційним автомобілем та мікроавтобусом для постраждалих, які потребують допомоги при евакуації, а також надати юридичну допомогу при потребі.

Для звернень просимо писати на редакційну електронну пошту: [email protected].

 Нагадаємо, що Київська область відправила першу партію допомоги для Херсонщини, яка зазнала руйнувань після підриву Каховської ГЕС окупантами.

Також додамо, що у звʼязку з підтопленням Херсонської області внаслідок підриву окупантами дамби Каховської ГЕС Кабінет міністрів України створив Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram