#

Журналісти знайшли підозрілі зв'язки в компанії, яка відбудовує "Ірпінські липки" (ВІДЕО)

21.11.2023 11:30
Журналісти знайшли підозрілі зв'язки в компанії, яка відбудовує "Ірпінські липки" (ВІДЕО)
Ірпінські липки

Журналісти Bihus.Info знайшли зв’язок між співвласницею компанії, яка отримала підряд на відбудову ЖК "Ірпінські липки", та так званим "смотрящим за Києвом" Денисом Комарницьким

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Bihus.Info.

Тендер на відновлення ЖК проводила Київська обласна держадміністрація. Участь взяли всього дві компанії: київська "Нідком", яка пропонувала виконати роботи за понад 400 мільйонів гривень, та харківська “Навітехсервіс”, яка запропонувала понад 600 мільйонів гривень. 

Перемогу здобув “Навітехсервіс”, хоча журналісти знайшли в кошторисі компанії знайшли завищені ціни на окремих позиціях, а також відсутність детальної інформації по більшості інших позицій. Керівницею фірми є Марина Ткаченко, яка також займається організацією івентів. У телефонній розмові вона погодилася на пропозицію журналістів влаштувати дитяче свято для маленького іменинника. Це натякає на те, що Ткаченко може бути підставною особою в компанії. 

Матір жінки є керує агропідприємством, співвласником якого є тесть так званого “смотрящого за Києвом від Офісу президента” Дениса Комарницького. Він мав давні інтереси в будівельному і комунальному ринках Києва, найвідомішим об’єктом, пов’язаним з Комарницьким, є Подільсько-Воскресенський міст – довгобуд, який вже “витягнув” з київського бюджету мільярди гривень, але досі так і не відкритий.

Нагадаємо, що спецкомісія КОВА перевірила процес будівництва двох протирадіаційних укриттів у селі Іванків та місті Бориспіль.


Читати "Моя Київщина" у Facebook