#

Зв’язали та пограбували: мешканка Петрівської ОТГ стала жертвою крадіїв (ФОТО)

20.08.2021 09:30
Зв’язали та пограбували: мешканка Петрівської ОТГ стала жертвою крадіїв (ФОТО)
Фото з місця події

17 серпня до поліції звернулася 48-річна жителька села Лютіж, яка повідомила, що невідомі чоловіки проникли до будинку, зв’язали її та пограбували

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Встановлено, що близько першої години ночі невідомі особи перелізли через паркан та потрапили на приватну територію.

Після цього через балкон, який розташований на другому поверсі, проникли до приміщення кабінету де знаходилася власниця будинку. Аби жінка не впізнала зловмисників, вони зав’язали їй очі та відвели у підвальне приміщення, де зв’язали і руки.

Лиходії пошкодили сейф, який знаходився у кабінеті, та викрали ювелірні вироби, дорогоцінні годинники і гроші у сумі 10 тис. євро та 5 тис. доларів.

Оперативники Вишгородського РУП спільно з управлінням карного розшуку встановили провели низку розшукових заходів та затримали двох фігурантів, причетних до злочину. Ними виявилися 35-річний уродженець Російської Федерації проживаючий у місті Ірпінь та 44-річний мешканець Ірпеня.

За місцем проживання зловмисників правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили низку речових доказів, зокрема балаклави, мобільні телефони, банківські картки, гроші.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що правоохоронці Київської області затримали учасників злочинної групи, які організували незаконне переправлення іноземців через державний кордон України до країн Європейського Союзу шляхом підроблення віз.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: