#

Зв’язані та без зубів: у Здвижівці виявили ще двох закатованих росіянами чоловіків (ФОТО)

28.04.2022 16:48
Зв’язані та без зубів: у Здвижівці виявили ще двох закатованих росіянами  чоловіків (ФОТО)
Бабуся вбитого 29-річного Віктора Балая

Старенька жителька Бучанщини розповіла страшну історію вбивства її онука

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки" у Facebook.

Бабуся 29-річного Віктора Балая, якого жорстоко закатували та вбили окупанти, розповіла історію вбивства онука. 

За словами пенсіонерки, після вторгнення Віктор пішов до Бородянки, щоб приєднатися до ЗСУ. Що з ним сталося далі – невідомо. Однак, нещодавно його тіло та ще двох чоловіків знайшли у Здвижівці. Тіла були скручені, руки зв'язані, а зуби вибиті. 

Жінка каже, що під час окупації росіяни поставили три одиниці бойової техніки на її подвір’ї. Окупанти вкрали з її будинку всі речі та запаси їжі. Крім цього, до неї спробували заселити двох жінок. Бабуся відповіла, що в неї мало місця та запропонувала котедж навпроти. Але їй відповіли, що там – командування. Хоча на паркані того будинку був напис "ЛЮДИ". 


Через своє горе бабуся вже не пам’ятає жінок, але цілком можливо, що саме їхні трупи пізніше ховав місцевий священик. Тіла були загорнутими у жовту та блакитну тканини.


Нагадаємо, що 28 квітня Генсек ООН Антоніу Гутерріш, під час візиту в Україну, відвідав понищене рашистами селище Бородянка на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram