#

Причиною пожежі у Тетіївській школі міг стати підпал (ФОТО)

02.11.2021 08:20
Причиною пожежі у Тетіївській школі міг стати підпал (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 1 листопада, депутат Тетіївської міськради Руслан Майструк поділився думками щодо причин пожежі у Тетіївській школі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Руслана Майструка у Facebook.

У суботу, 30 жовтня, у місті Тетіїв горіла школа № 3, яку нещодавно утеплили та зробили новий фасад. Руслан Майстук поінформував, що вже відбулося декілька депутатських комісій на місці події. Депутат разом із колегою по фракції політичної партії "Слуга Народу"  їздили у школу. Пан Майструк написав:

Враження гнітюче. По-перше – це моя рідна школа. По-друге, я зі своєю командою доклали багато зусиль, щоб школа отримала фінансування за програмою "Велике будівництво". До речі, для скептиків хочу повідомити, що за останні два роки у Тетіївській громаді було термомодернізовано дві найбільші школи – Тетіївський ліцей № 2 і Тетіївська школа № 3. До того, нам давали в кращому разі відписки.

Депутат наголосив, що "Велике будівництво" – це президентська програма, яка дійсно працює по всій країні. Руслан Майструк повідомив, що пожежу у школі спричинив підпал:

Сьогодні була можливість поспілкуватися і з директором школи, і з МНС, і проаналізувати ту інформацію, яка вже є у відкритих джерелах. Уже відомо, що це підпал. Звісно, цього можна було уникнути, якщо виділити фінансування на трьох сторожів, які б чергували 24/7.

Пан Майструк також бачить зв’язок між зникненням банерів біля школи, які інформували про те, що об’єкт фінансується за президентською програмою "Велике будівництво" та пожежею, що трапилася через добу після цього.





Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: