#

З'явилися нові подробиці вбивства Кирила Тлявова в Переяславі

24.02.2020 16:56
З'явилися нові подробиці вбивства Кирила Тлявова в Переяславі
Кирило Тлявов

Сьогодні, 24 лютого, відповідно до рішення Преяславського районного суду колишніх поліцейських, що підозрюються у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова, залишили під вартою ще на два місяці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "hromadske".

Наразі відомо, що колишніх поліцейських Володимира Петровця, Івана Приходька та цивільного Дмитра Кривошея триматимуть під вартою ще як мінімум два місяці. Про це повідомили бабуся вбитого хлопчика Олександра Тлявова та адвокат одного із підозрюваних Віктор Чевгуз. 

Варто зазначити, що суд залишив без альтернативи запобіжний захід Приходьку, а Петровцю та Кривошею дав можливість внесення застави в розмірі 273 тисяч гривень. До того ж є ще один підозрюваний у вбивстві хлопчика - неповнолітній син Володимира Петровця. Щодо нього суд продовжив запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

"Прокуратура не готова до засідань. Прокурор показує свою неспроможність. І наші адвокати, й адвокати обвинувачених уже прокурорам підказують", - розповідає бабуся вбитого хлопчика.

Нагадаємо, що Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд почав розглядати  справу Кирила Тлявова - п’ятирічного хлопчика, якого влітку минулого року вбили місцеві поліцейські.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: