#

З’явилися подробиці ДТП, у якій постраждали пенсіонерка та дитина з Броварів

07.12.2021 13:20
З’явилися подробиці ДТП, у якій постраждали пенсіонерка та дитина з Броварів
Фото з місця подій

Поліцейські Броварів встановлюють обставини ДТП, у якій тяжко травмувалися 65-річна жінка та 8-річна дівчинка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Зазначимо, що 6 грудня о 18-й годині в місті Бровари на вулиці Броварської Сотні водій автомобіля Citroen Berlingo здійснив наїзд на 65-річну жінку та 8-річну дівчинку, які  переходили проїжджу частину дороги на нерегульованому пішохідному переході.

У результаті аварії літня жінка та її внучка отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до місцевої лікарні. Медики діагностували у неповнолітньої потерпілої черепно-мозкову травму, а у пенсіонерки перелом правого та лівого зап’ястя.

На місці події працювали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативної групи Броварського районного управління поліції та медики.

Автомобіль, яким керував 32-річний місцевий житель, вилучили у якості речового доказу та помістили на майданчик тимчасового тримання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини аварії.



Читати "Моя Київщина" у Facebook