#

З’явилися подробиці моторошної ДТП у Сквирі, де загинуло двоє дітей

05.10.2022 18:00
З’явилися подробиці моторошної  ДТП у Сквирі, де загинуло двоє дітей
Фото з місця подій

Журналісти інформагентства "Моя Київщина" дізналися подробиці моторошної ДТП у місті Сквира, що сталася в понеділок, 3 жовтня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Як напередодні повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов, близько 17:00 водій автомобіля Volkswagen здійснив наїзд на двох дівчаток 6-ти та 8-ми років, після чого спробував втекти з місця події, але врізався у дерево. 

Унаслідок отриманих травм одна з дівчаток загинула на місці, а інша померла згодом, у кареті швидкої.

Вражаючим є те, що після наїзду на дітей, які гралися на зеленій зоні біля дороги, водій вищевказаного авто навіть не зупинився і намагався втекти з місця події. Відчайдушні намагання втекти продовжилися навіть після того, як врізався в дерево, не впоравшись з керуванням. Чоловік  виліз із салону авто і спробував тікати пішки. На щастя, йому йому це не вдалося - чоловіка затримали очевидці трагедії. Керманичем виявився 28-річний місцевий мешканець, який раніше мав адмінправопорушення.

Про резонансну подію, що сталася 3 жовтня, писали ЗМІ та різні групи в соцмережах. У пресслужбі прокуратури зазначалося, що чоловік керував авто в стані наркотичного сп’яніння. Утім, ця інформація наразі потребує підтвердження висновком експертизи, яка надійде невдовзі. Зазначимо, що перевірка на Драгер на місці події показала результат 0,0%. 

Сам водій запевняв, що має вади зі здоров'ям, тому йому стало погано за кермом. Тож після висновків експертів можливо буде стверджувати: знаходився керманич у стані наркотичного сп'яніння чи все ж таки під дією лікарських препаратів.  

Як повідомила "Моїй Київщині" старший інспектор з комунікації білоцерківського райуправління поліції Оксана Браковська, за фактом пригоди вже відкрито кримінальне провадження. Водієві за скоєне загрожує від 7 до 12 років ув’язнення. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже повідомлено про підозру за ч.4 ст.286 з позначкою (прим).

Читати "Моя Київщина" у Facebook