#

З'явилися подробиці резонансного вбивства жінки у Києві (ФОТО)

26.08.2020 18:50
З'явилися подробиці резонансного вбивства жінки у Києві (ФОТО)
Фото підозрюваного

Минулої ночі, 25 серпня, в одній із столичних квартир знайшли тіло 34-річної жінки, яку вбив 61-річний американець та намагався втекти з України; вбивцю затримали в Міжнародному аеропорту "Бориспіль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ТСН".

Раніше ми повідомляли, що подія сталася у будинку на вулиці Академіка Філатова у Печерському районі столиці.

Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, правоохоронці поспілкувалися з господарем помешкання, який пояснив, що кілька місяців здає в оренду квартиру іноземцю. Коли він приїхав на адресу, орендар  поскаржився на погане самопочуття та, не дочекавшись приїзду медиків, швидко залишив приміщення. Далі власники почали прибирати квартиру та за диваном виявили мертву жінку.

Попередньо встановлено, що між 34-річною жінкою та 61-річним іноземцем виник конфлікт, під час якого чоловік руками задушив потерпілу. Для встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу. За однією із версій слідства жінка підробляла повією й мала п'ятьох дітей.

Коли жінка не вийшла через декілька годин – сутенер прийшов її рятувати, але двері ніхто не відчиняв. Тоді він взяв набір інструментів і почав довбати двері. Однак відкрити їх не вдалося. Поліція та ДСНС приїхали лише вранці, – йдеться у повідомленні.

Чи нестиме відповідальність за смерть жінки її сутенер, наразі невідомо.



Читати "Моя Київщина" у Telegram