#

З’явилися подробиці самогубства 14-річного хлопця з Вишгорода

14.05.2021 14:30
З’явилися подробиці самогубства 14-річного хлопця з Вишгорода
Фото з мережі Інтернет

Поліція розслідує факт самогубства 14-річного Олексія Фінчука з Вишгорода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що вчора, 13 травня, хлопець збирався іти до музичної школи, але на заняття так і не з’явився. На телефонні дзвінки не відповідав.

На місце події прибули керівництво, оперативники карного розшуку, ювенальні поліцейські, бійці полку особливого призначення, наряд реагування патрульної поліції , слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції та кінологи . Встановлено, що хлопець в спільному чаті з однокласниками виклав фотографії бойових набоїв до зброї та мав намір їх підірвати.

Правоохоронці провели низку оператавно-розшукових заходів, відпрацювали камери відеоспостереження та вночі виявили тіло неповнолітнього повішаним на дереві. Він покінчив життя самогубством. Також, в особистих речах хлопця знайдено чотири набої до автомата.

Варто додати, що це була вже не перша спроба самогубства хлопчика.

Слідчі Вишгородського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини ї трагедії та причини такого вчинку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: