#

З’явилися шокуючі деталі вбивства 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі: назвали ім’я вбивці

06.11.2019 11:10
З’явилися шокуючі деталі вбивства 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі: назвали ім’я вбивці
Інспектор поліції – Іван Приходько

Учора, 5 листопада, у Державному бюро розслідувань розповіли нові шокуючі подробиці справи та оголосили остаточні підозри винуватцям смерті 5-річного Кирила Тлявова з Переяслава

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українську правду".

"Це були інтенсивні 5 місяців. Ми повинні були дати відповідь родині, суспільству, а також собі", – наголосив директор ДБР Роман Труба.

Відомо, що у справі було 4 підозрюваних, та не всі з них – поліцейські. 31 травня 4 дітей грались на відстані 80 метрів від подвір'я, де розважались пострілами з вогнепальної зброї четверо чоловіків: двоє поліцейських, 16-річний син одного з них та їхній знайомий. Того дня о 15:36 інспектор поліції вистрілив по мішені, а куля пролетіла 56 метрів, зрикошетила, пролетіла ще 33 метри і влучила у голову дитини. Саме такий хід подій встановили через експертизи та допити.

"Це зробив інспектор поліції", – заявив Роман Труба.

Обіймав дану посаду Іван Приходько. Під час розслідування знаходили навіть речові докази стосовно інших справ, проте зброю, з якої вилетіла смертельна куля, так і не знайшли.

"Інспектор поліції стріляв по мішені, яка знаходилась перед лісопосадкою. Він не бачив будинків, які знаходились за лісопосадкою, не бачив дітей. Але він усвідомлював, що стріляв з вогнепальної зброї, усвідомлював, що порушує закон. І він міг припустити, що внаслідок його дій могли постраждати інші", – сказав Труба.

Вбивство 5-річного хлопчика розглядають як "вбивство, вчинене через необережність". Усі причетні до смерті Кирила притягнуті до відповідальності – їх підозрюють у хуліганстві та незаконному зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів.

Іван Приходько зі своїми друзями розважались у нічних закладах, доки поранена дитина проживала свої останні години у лікарні. Лише вранці наступного дня винуватці опинились у поліцейському відділку.

Також нагадаємо, що слідчі Державного бюро розслідувань назвуть прізвище особи, яка здійснила смертельний постріл у Кирила Тлявова, 5-річного хлопчика, який загинув в кінці травня в Переяславі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: