#

З'явився телеграм-бот для розшуку російських активів

10.05.2022 20:40
З'явився телеграм-бот для розшуку російських активів
Фото з мережі Інтернет

За ініціативи Міністерства внутрішніх справ України та народного депутата, члена колегії МВС Галини Янченко у Україні запущено телеграм-бот для розшуку російських активів - @RuAssetsBot

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

За допомоги цього бота кожен, хто володіє інформацією про актив або власність підсанкційних росіян, може повідомити про це компетентні органи. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський зазначив:

Тож кожен, хто володіє інформацією про якийсь з російських активів, може повідомити про це через @RuAssetsBot. А вже компетентні органи далі працюватимуть над санкціями чи над його конфіскацією на користь Української держави. Повідомляти можна як про російські активи, що перебувають в Україні, так і про ті, що за кордоном. Росія має сповна заплатити за війну, розв’язану в Україні режимом путіна.

Розробники закликають повідомляти про власність підсанкційних росіян для того, щоб надалі ця інформація була опрацьована правоохоронними органами і активи були стягнуті на для відновлення економіки України.

Нагадаємо, що заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що наразі у звільнених від рашистів районах Київської області вже на 70% відновлено автомобільне сполучення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: