#

На Київщині військових ЗСУ забезпечувати сурогатними антисептиками (ФОТО)

29.04.2020 18:42
На Київщині військових ЗСУ забезпечувати сурогатними антисептиками (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 29 квітня, військова контррозвідка СБУ виявила на Київщині масштабне виготовлення та реалізацію неякісних та небезпечних для здоров’я антисептичних засобів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу СБУ.

Відомо, що неякісні антисептики постачали також для потреб Збройних Сил України. Відтак, на території Київської області приватний підприємець організував незаконне виготовлення антисептичних засобів. Частину з них він реалізовував через низку підконтрольних комерційних структур військовій частині Збройних Сил та державному підприємству МО України. виробництво Антисептики виробляли кустарним способом із використанням сировини сумнівного походження без дозвільних документів та контролю якості.

Правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення та розливу антисептиків, понад 13 тонн спиртової суміші, зокрема етиловий спирт, антифриз, гліцерин. Також знайдено наклейки, пластикові ємності, дві печатки, антисептичний розчин та приблизно 30 тонн паливно-мастильних матеріалів невідомого походження.

Зауважимо, що чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від восьми до 10 років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.

Нагадаємо, що на території Київської області працює 49 центрів надання адміністративних послуг


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: