#

У КОДА проінформували про ситуацію з Covid-19 у місцях масового проживання людей

02.05.2020 17:16
У КОДА проінформували про ситуацію з Covid-19 у місцях масового проживання людей
Фото з мережі Інтернет

Київська обласна держадміністрація поінформувала про ситуацію з короновірусом у 9 місцях масового проживання людей - гуртожитках, пансіонаті для літніх людей, дитячому будинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

У гуртожитку в місті Вишневе постояльцям зроблено 241 ПЛР-тест, інфікування Covid-19 підтверджено у 78 людей, двоє померли. У стаціонарі - 5 осіб. Інші на самоізоляції.

У дитячому будинку в селі Мокрець (Калитянської ОТГ) 1 травня виявлено коронавірус у помічника вихователя. У закладі: 32 дитини, 3 вихователі, 3 помічники вихователя, 2 кухарі, 1 соціальний педагог, 1 лікар, 1 фельдшер та 5 працівників адміністративно-господарського персоналу. Загалом 48 осіб. Їхній стан задовільний, ознак захворювання немає. Уже взято тести у 32 дітей і 16 дорослих працівників.

У пансіонаті для людей похилого віку в селі Зазим'я зроблено 30 ПЛР-тестів, інфікування коронавірусом підтверджено у 17 осіб, двоє померли. У стаціонарі - двоє. Решта - самоізоляція.

У гуртожитку в селі Петропавлівська Борщагівка зроблено 147 ПЛР-тестів, інфікування коронавірусом підтверджено у 14 осіб. У стаціонарі – одна людина. Решта на самоізоляції.

У гуртожитку в селі Петропавлівське підтверджено 1 випадок Covid-19 – у медсестри – вона на самоізоляції. Крім того, зроблено 46 ПЛР-тестів, у всіх негативний результат.

У гуртожитку в місті Українка зроблено 43 ПЛР-тести (в роботі), інфікування Covid-19 підтверджено у 1 людини - пацієнтки.

У гуртожитку в селищі Гостомель захворіла 1 людина (військовослужбовець). Перебуває в стаціонарі. Приміщення дезінфіковані.

Крім того, в гуртожитку в селищі Велика Олександрівка всі 59 ПЛР-тестів дали негативний результат. А в гуртожитку в с. Чубинське негативний результат дали всі 38 ПЛР-тестів.

Також нагадаємо, що за даними Центру громадського здоров’я, станом 2 травня у Київській області на коронавірус захворіло 747 людей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram