#

В Ірпені завершують будівництво модерного медцентру (ВІДЕО)

08.04.2020 14:48
В Ірпені завершують будівництво модерного медцентру (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 8 квітня, стало відомо, що будівництво сучасного медичного центру в місті Ірпінь майже завершилося

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Варто зауважити, що всього три тижні тому тут почали заливати фундамент, а вже  зараз працівники взялися за будівництво цокольного поверху. Наразі вже завершено підведення всіх основних комунікацій до будівлі.

"Комунікації теплопостачання, водопровід, каналізація вже підведені до будівництва. Залишається, коли буде збудовано, підключити все до внутрішніх комунікацій  - і все готово. Загалом по цьому об’єкту з комунікаціями питання вирішене", - повідомляє Олександр Маркушин. 

Відомо, що спорудження сучасного центру проводять за монолітно-каркасною технологією, використовуючи якісні та надійні матеріали. За роботою підрядної організації здійснюють постійний технагляд представники комунального підприємства "Ірпіньжитлоінвестбуд".

"Щодня я знаходжуся тут, мої спеціалісти - теж. Контролюємо, щоб усе було зроблено згідно з проєктними рішеннями, державними будівельними нормами та в строк, який ми встановили", - говорить Ігор Дворніков, директор КП "Ірпіньжитлоінвестбуд".

У медцентрі планують розмістити дитяче й гінекологічне відділення та пологовий будинок із окремими входами, приймальнями та ліфтами. Також буде відділення невідкладних станів із інсультним та інфарктним блоками.

Нагадаємо, що в школі №12, що в Ірпені, реконструюють спортивну залу, площею 800 квадратних метрів та висотою майже 13 метрів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: