#

1600 кандидатів: "Наш край" Київщини представив команду на місцеві вибори

24.09.2020 07:29
1600 кандидатів: "Наш край" Київщини представив команду на місцеві вибори

«Наш край» Київщини делегує близько 1600 кандидатів у депутати рад різних рівнів. Також амбіції розповсюджуються на посади сільських, селищних та міських голів. Представлення кандидатів відбулось на загальних зборах Київської обласної організації партії «Наш край» 22 вересня в Обухівському районі.

Передвиборча програма узгоджена, кандидати визначені, тож із сьогоднішнього дня партія розпочинає передвиборчий марафон. Нагадаємо, «Наш край» позиціонує себе як політсилу господарників та професіоналів. Когорта однодумців, які об’єдналися в одній політичній силі – це управлінці, фермери, керівники підприємств, науковці, освітяни, медики, представники культури, воїни-захисники, громадські діячі, благодійники та навіть президенти спортивних федерацій і чемпіони спорту.  Делегати партії  балотуються у понад 55 територіальних громад, в 7 новостворених районів Київщини та до Київської обласної ради. Загалом «Наш край» Київщини делегує близько 1600 кандидатів у депутати рад різних рівнів та 12 кандидатів на посади сільських, селищних та міських голів.

Відкриваючи захід, голова Київського обласного партійного осередку Анатолій Присяжнюк відзначив, що потужна та конкурентноздатна команда «Нашого краю» Київщини йде на місцеві вибори, щоб перемагати:

«Наша команда – це потужна армія тих людей, в арсеналі яких успішно реалізовані проєкти та результати роботи. Це люди, які вийшли з того чи іншого краю, які жили в цих проблемах і які сьогодні йдуть не заради політики, а заради вирішення людських проблем. Ми підготували програму з якою будемо йти до людей і якою ми 5 років крокуватимемо. Назва її «10 кроків для розвитку рідної Київщини». Ми сповідуємо соціал-демократичні принципи, які базуються на доступній медицині, доступній освіті, турботі про людей похилого віку, воїнів АТО та усіх незахищених верств населення. Зокрема, ми захищатимемо інтереси малого та середнього бізнесу, аграріїв та село в цілому».

Як зазначив Анатолій Присяжнюк, у фокусі уваги політсили – розбудова інфраструктури, залучення інвестицій, промисловий розвиток, підтримка агропромислового комплексу, створення робочих місць, екологічні, соціальні, культурні проекти, прозоре та підзвітне місцеве самоврядування та боротьба з корупцією. Важливим є запровадження спеціальних програм, які компенсують недоліки  адміністративної та медичної реформи. Тут варто відзначити, що напередодні між партійним осередком «Наш край» і профспілкою медиків Київської області було підписано меморандум про співпрацю.



Серед делегатів «Наш край» свою позицію озвучила заслужений працівник освіти України Наталія Клокар, яка  балотується до Київської обласної ради та Білоцерківської ОТГ.

«Я приєдналась до політсили «Наш край» тому, що цілі і завдання партії мені дуже близькі. Балотуюсь, тому, що вважаю себе професіоналом, яка знає освіту, управління освітою, і знаю, що можу забезпечити позитивний результат розвитку освіти області і Білоцерківської ОТГ» - зазначила Наталія Клокар

Лідери партії наголошують, що «Наш край» не є партією одного вождя, натомість є співголови політсили. Як зазначив голова Бориспільської громади Анатолій Федорчук, такий формат забезпечить певну самодостатність депутатам.

 «Мені імпонує, те що в партії «Наш край» немає такої централізації, а дійсно є співголови партії. Депутати, які будуть працювати в міських радах від «Наш край» дійсно будуть самодостатніми, в меншій мірі будуть залежати від того, що скаже центр і дійсно будуть працювати на громаду», – зазначив Анатолій Федорчук.

"Наш Край" Київщини має концептуальний  план дій, метою якого є самодостатні та успішні громади, покращення стандартів та якості життя кожного жителя. Цього наразі потребує і Таращаншина, каже кандидат Михайло Кривошей, що висувається на посаду міського голови Таращі:  «Я представляю громаду Таращанщини, яка має безліч як побутових так і соціальних проблем, абсолютно ідентичних як і більшість громад. Коли я прочитав статтю, що Таращанщина входить в один із найдепресивніших регіонів України, я раз і назавжди прийняв для себе рішення, що досить бути осторонь.  Власне тому я тут із політичною партією «Наш Край». На сьогодні в Таращі мною вже сформована молода команда професіоналів. І ми впевнені, що своєю молодою енергією та професіоналізмом здатні змінити життя своєї громади на краще».

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Надія Савчук
журналістка
Теги: