#

Афера з довідками про несудимість – черговий спосіб "подоїти" кандидатів у депутати місцевих рад

Сергій Замідра (колишній селищний голова Немішаєвого)

15.09.2020 18:56
Афера з довідками про несудимість – черговий спосіб "подоїти"  кандидатів у депутати місцевих рад

Шановні представники ЗЕкоманди та депутатських груп, які запустили це партійне неподобство в невеликі громади, перші тижні виборчого процесу показали наскільки були праві представники громад, коли наполегливо застерігали Україну від вашої дурості.

Ви побороли "майданчики Яценка", але запустили аферу з довідками про несудимість, яка "розвела" сотні тисяч кандидатів в депутати місцевих рад. Чиє ім'я ми маємо надати цьому майданчику? Сьогодні ви радісно його скасували. Це відбулося за декілька днів до подачі документів, коли вже достатньо подоїли тих, хто планує балотуватися.

Із бюджету сім'ї особисто оплачував оформлення термінових довідок для членів команди, яку веду в раду. Частина замовила самостійно, але отримали всі 26! Тому для тих із нардепів, кого знаю особисто, ваші недолугі рішення дещо спорожнили бюджет моєї родини. Чи дякувати вам за це?

Якщо виявиться, що більшість кандидатів від владної більшості не отримували ці довідки, тоді це не лише намагання в черговий раз "подоїти" простих жителів громад, але й чергова передвиборча маніпуляція ляльководів Верховної ради. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram