#

Анатолій Дєдковський (громадський активіст, Бабинці): Федорук скупає людей як баранів

13.06.2018 05:10
Анатолій Дєдковський (громадський активіст, Бабинці): Федорук скупає людей як баранів

Згадуючи громадські слухання, які відбулося в нашому селищі рік тому, хочу звернути увагу на кілька деталей: людей про них особливо не повідомлювали, в запрошеннях не було вказано про паспорти. Тих, хто прийшов без паспортів, на слухання не пустили, тому на них залишилися тільки потрібні владі особи. На сьогоднішній день міський голова Бучі Анатолій Федорук їздить по селам і скупає людей: то рибу запустить в ставок, то ліхтарі вішає на вулицях. Він просто купує людей як баранів і ніхто на це не звертає уваги. Думку громади до уваги ніхто не бере.

А селищний голова просто купує депутатів: одному з них під магазин віддав приміщення пошти, комусь землю віддав, декого прикриває на видобутку піску і вони мусять тепер виконувати його вказівки і відпрацьовувати те, що тримали. До цього роздав землі та комунальне майно своїм родичам, а також усім прихильникам приєднання до Бучі.

Взагалі, ці слухання формуються на настроях приєднання до Бучі. Попри те, що тривають суди стосовно минулорічних зборів Купраш організовує сесію, і першим питанням на розгляд стоїть саме питання приєднання до Бучі. Хоча поступило три альтернативні пропозиції, але на сесію виноситься одна – місто Буча, яку Федорук закатав в асфальт, все вирізав. Місто, де власного водоканалу немає, роддому немає, навіть паспортного столу немає та газової станції. Виникає питання, де буде обслуговуватися наша громада? Йому потрібна тільки територія під вивіз сміття та створення кладовищ, і ми якраз і є цією окраїною, де це можна робити. Нас хочуть зробити помийною ямою при місті Буча. Ми такого життя не хочемо, але селищний голова продав душу і нас разом продає...

Читати "Моя Київщина" у Facebook