#

Анатолій Обухов (житель Білої Церкви): Парк сорому за місто

18.04.2018 09:04
Анатолій Обухов (житель Білої Церкви): Парк сорому за місто

«Біла Церква - місто добра» - гасло і девіз однієї з груп де я є учасником. Я, як кожен мешканець міста надіюсь та намагаюсь зробити і бачити наше місто зразковим. На свято Пасхи, з дружиною та дочками двох та шести років, відвідав «Парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка», що знаходиться в центрі міста і є комунальною власністю. В парку є свій директор і певний штат працівників. Джерела фінансування - місцевий бюджет та дохід від оренди торгових місць і атракціонів.

Стан парку викликає обурення. Про яку культуру та відпочинок взагалі йде мова при його відвідуванні? Дітям та туристам слід взагалі заборонити його відвідувати щоб не соромити місто. Всі лавки в парку поламані, фарба ни них ще з радянських часів. Сісти і відпочити ніде. На пішохідних доріжках, де бігають діти, розбитий і пошматований асфальт. Атракціон «карусель», що поблизу «паровозика», розміщений на газоні, нічим не огороджений, що небезпечно для дітей навколо при його роботі. Біля нього, на газоні, розташувались столики де відвідувачі їдять і «культурно», при дітях, вживають спиртне. На дитячому майданчику «Рошен», дерев’яні сходи атракціону згнили і підперті трьома цеглинами, атракціони поламані.

Діти граються цеглинами з муру, що відділяє майданчик від центрального входу, викладаючи з них «пірамідки». Біля атракціонів сміття. Сам центральний вхід «прикрашає» обдерта реклама вистав театру, а за центральним входом відразу розташована пивна.

Це лише невеликий і неповний опис всього безладу. Невже керівництву парку і владі міста все це байдуже? Відділ культури і туризму Білоцерківськоі міської ради де ви? Можливо ви погодили цей безлад? Не вистачає фінансування чи волі окремого керівника? Не перепитую про себе та відпочинок для дорослих. Прошу за дітей. Вони наше майбутнє, їм мешкати та розвивати місто. Який приклад вони бачать? Де їх безпека? Прошу владу негайно вжити відповідних заходів та привести парк у відповідність до його назви «Парк культури і відпочинку». Т.Г.Шевченку було-б соромно за таку назву. Поки що це «Парк сорому і позору за місто, безгосподарності, байдужості влади та небезпечності наших дітей».

 
Читати "Моя Київщина" у Telegram