#

Анатолій Присяжнюк (екс-голова Київської ОДА, генерал міліції): Бути правоохоронцем - почесно і відповідально

20.12.2019 17:34
Анатолій Присяжнюк (екс-голова Київської ОДА, генерал міліції): Бути правоохоронцем - почесно і відповідально

Сьогодні професійне свято працівників органів внутрішніх справ – День міліції. І хоча після змін, які відбулися в правоохоронній системі, українські поліцейські відзначають своє професійне свято 4 липня, для багатьох моїх колег і друзів-правоохоронців 20 грудня також залишається святковим днем.

Бути правоохоронцем – почесно і відповідально. Це - мужня професія, в основі якої лежить законність, справедливість та вірність обов'язку. І я гордий того, що служив в органах внутрішніх справ, віддав службі 26 років.

Особливу професійність працівників міліції відзначали на початку 90-х років, коли Україна здобула Незалежність, а правова база була надто слабкою. Щоденно і цілодобово, часто наражаючись на смертельну небезпеку, правоохоронці несли службу. Головним завданням було – забезпечення правопорядку, безпека громадян. Сьогодні на працівників поліції покладаються також непрості завдання. А щоб суспільство довіряло правоохоронцям, необхідно володіти такими якостями, як професіоналізм, мудрість, сміливість та чесність. Так було завжди.

Тож вітаю усіх правоохоронців та ветеранів служби зі святом. Бажаю витримки й наснаги, добробуту та родинного затишку. Нехай реалізуються в життя усі ваші задуми. Миру та злагоди з вiрою в успiшне майбутнє Європейської України!

Читати "Моя Київщина" у Facebook