#

Андрій Нєбитов "кришує" рейдерів спонсорів і членів партії "Слуга народу"

Тарас Перипелиця (журналіст)

09.05.2020 15:17
Андрій Нєбитов "кришує" рейдерів спонсорів і членів партії "Слуга народу"

ОБОРОТНІ В ПОГОНАХ!!!

Вже більше року проходить РЕЙДЕРСЬКЕ ЗАХОПЛЕННЯ СВК "Новоселицький" на Київщині. Розслідується воно СУ ГУНП в Київській області на чолі з паном РИКУНОМ С., який підпорядковується пану НЄБИТОВУ А. керівнику Нацполіції в Київській області.

А.НЄБИТОВ красиво виставляє пости у соціальних мережах, як поліція Київської області бореться із злочинністю, а от СВК "Новоселицький" жодного разу не згадав. Чому??? А мабуть тому, що "кришує" РЕЙДЕРІВ спонсорів і членів партії "СЛУГИ НАРОДУ".

Всі кримінальні справи по СВК "Новоселицький" веде такий собі слідчий МОГИЛЯН Є. Робить це він не по закону, а по наказу свого керівництва: (НЄБИТОВА А., БАСАРАБА С., РИКУНА С.) і на замовлення РЕЙДЕРІВ.

Кримінальні справи по побиттю власників СВК закриваються ,а натомість по активістах доводять до суду.

Кримінальна справа по заяві власників не розслідується, а тільки імітується. Як так може бути, реєстратора КП" РЕЄСТРАЦІЯ ПЛЮС" ТОВКАЙЛО У. не було на території України, а реєстраційні дії по зміні керівника СВК "Новоселицький". Не існує самого КП "РЕЄСТРАЦІЯ ПЛЮС" за адресою в місті Ірпінь.

Натомість слідчі МОГИЛЯН Є., РЕКАЛО С., ПОПЕРЄВ Л. вручають законним власникам СВК "Новоселицький" підозри по перешкоджанню в нібито "законній" господарській діяльності РЕЙДЕРІВ.

То хто ж ви тоді СУ ГУНП в Київській області (Рикун С. Басараб С. Могилян Є. Шеверун В. Рекало С. Поперєв Л. Матвєйкін І.)????

То хто ж ви тоді очільник поліції в Київській області пан НЄБИТОВ А.А????????

ЦЕ ОБОРОТНІ В ПАГОНАХ,ЯКІ ЖИВУТЬ ЗА ПОДАТКИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ.



Читати "Моя Київщина" у Facebook