#

Андрій Фатеєв (легкоатлет): Найспекотніший забіг цього літа - Перший Петропавлівський півмарафон "Чайка"

17.07.2018 10:26
Андрій Фатеєв (легкоатлет): Найспекотніший забіг цього літа - Перший Петропавлівський півмарафон "Чайка"

Найспекотніший забіг цього літа - done!!!

Перший Петропавлівський півмарафон Чайка запам‘ятався цікавою трасою, дружньою атмосферою, щедрим частуванням, медалями-іконами та справжньою літньою спекою. Спеціально до нього не готувався: не тримав дієту, не набігав великі об‘єми, навіть робив того, чого не можна робити - навантажувати себе за день до старту двогодинним тренуванням з крос-фіту та важкою їжею ввечері. Планував вибігти з 1:30 і кайфонути з біговими друзями! Ну, і все вдалося!

Почав досить швидко - перші 5 км з 20 хвилин, далі значно повільніше по грунту польових доріжок і по сонцю, що припікало все сильніше. Пив воду на всіх пунктах - це дало сил, коли повернулися на рівний асфальт. Після 13 км тримався темпу 4:15. Десь на 17 км побачив спину Олександра Волкова і забіг став зовсім цікавим! Трохи додав темпу і ми деякий час бігли поруч, а коли трек пішов угору безпосередньо на автодром Чайка, відчув, що можу як той раллійний автомобіль накрутити на віражі опонента і пішов у відрив! Останні кілометри дуже сподобались, особливо фінішна пряма. Хоча дуже хотілося пити, прискорився до темпу 3:50 і, навіть, ще когось обігнав на фініші. Гарний забіг з численними сюрпризами від партнерів та організаторів у вигляді морозива, квасу та каші, крутий відновлюючий масаж та велика кількість знайомих облич.

Величезне дякую SCS "Sport club "Scientist" та Андрію Блануці за душевну організацію, Ларі Грицан, Вірі Чаплинській, Давиду Непарідзе, Олександру Шкуренко, Ірині Сушко, Денису Сушку за приємну компанію! Дуже було приємно побачитись з Віталієм Дейнекою, Наталією Чісліною, Наталією Гороховець, Дмитром Бабенком, Миколою Жуковим та Анастасією Коханчук!

До зустрічі на нових стартах!!!

Читати "Моя Київщина" у Facebook