#

Андрій Коркач (депутат Переяслав-Хмельницької райради): Новий голова Київської ОДА працює серед людей

10.11.2018 11:31
Андрій Коркач (депутат Переяслав-Хмельницької райради): Новий голова Київської ОДА працює серед людей

Вчора відвідав Яготинський район, був присутній на першій виїзній нараді голови Київської ОДА Олександра Дмитровича Терещука. На нараді були присутні очільники всіх структурних підрозділів виконавчої влади області. Як на мене досить позитивний захід, який зближує людей з владою, а саме головне вирішує їх питання. Ініціатором такого формату заходу був наш земляк Віталій Григорович Ярема.

Чим цікавий формат? Формат спілкування відкриває гострі кути і як то кажуть повну проблематику району, адже брали слово для запитань і пенсіонери, і сільські голови, і обласні депутати. Задавали інколи "незручні", як на перший погляд питання. Начальникам відповідних підрозділів були надані вказівки, і чесно кажучи декому попало на горіхи. Основні питання, земля, податки, газопостачання, перевезення пільгових категорій громадян, ремонт доріг.

Мені, як депутату Переяслав-Хмельницької районної ради було б цікаво запросити на подібний захід голову КОДА в наш Переяслав-Хмельницький район для оперативного обговорення та вирішення нагальних проблем.

Читати "Моя Київщина" у Telegram