#

Андрій Купраш (селищний голова Бабинець): депутат Федорченко принизив усю систему місцевого самоврядування в Україні

15.06.2018 15:58
Андрій Купраш (селищний голова Бабинець): депутат Федорченко принизив усю систему місцевого самоврядування в Україні

Вчора на 24 черговій сесії Бабинецької селищної ради, Київської області, Бородянського району, депутатом Київської обласної ради від БПП "Солідарність" Федорченком Сергієм Миколайовичем було принижено не так мене та депутатів, як всю систему місцевого самоврядування в Україні!

Своєю нахабною, неадекватною поведінкою, погрожуючи та безпідставно звинувачуючи мене, як посадову особу, Бабинецького селищного голову в крадіжках, чинячи тиск на депутатів Бабинецької селищної ради, пан депутат показав як потрібно жити по законах в Україні!

Перше питання в порядку денному стояло: Про затвердження "Порядку проведення громадського обговорення з питань добровільного об’єднання громад та добровільного приєднання до територіальних громад міст обласного значення". Всього лише положення!!!

Ось так, депутатом від БПП "Солідарність" виконуються (гальмуються) укази Президента України Петра Порошенка про впровадження реформи децентралізації в Україні, а в нашому випадку в Київській області!!! Я не хочу, щоб мої діти жили в такій країні!!!

Шановні друзі, знайомі юристи, небайдужі люди! Надайте, будь ласка, правовий коментар. Прошу максимального репосту!

За матеріалами посту Андрія Купріяша у Facebook

Читати "Моя Київщина" у Telegram