#

Безпека на дорогах – один із головних пріоритетів у роботі Нацполіції

Андрій Нєбитов (Заступник начальника поліції України)

08.04.2021 17:52
Безпека на дорогах – один із головних пріоритетів у роботі Нацполіції
Андрій Нєбитов

Нещодавнє незалежне соціологічне дослідження показало нам, що громадяни найбільше побоюються стати жертвами дорожньо-транспортної пригоди (73% опитаних). Порушення ж правил дорожнього руху вважають найпоширенішим видом злочину (69% опитаних).

Це надзвичайно актуальне питання для Київщини. Адже столична область має найбільшу дорожню мережу, а також п’ять трас державного значення.

Безпека на дорогах – один із головних пріоритетів у роботі Нацполіції. Саме тому  так багато уваги приділяється інформаційно-профілактичним заходам та адміністративно-штрафній практиці.

За ініціативою Міністерства внутрішніх справ України впроваджено сучасну систему автоматичної відеофіксації порушення швидкісного режиму!

Вже сьогодні, за результатами першого кварталу, можемо спостерігати результати нашої з Вами роботи! Чому нашої? Тому що неможливо створювати безпечне середовище без її безпосередніх учасників. В нашому випадку – це керманичі автотранспорту.

Дякую поліцейським, водіям, а також людям, які забезпечують безпеку дорожнього руху на Київщині за плідну і професійну роботу, за результатами якої маємо суттєве зниження ДТП з потерпілими на 43% і ДТП із смертельними наслідками на 57%. За цими цифрами стоять людські життя і людські долі!

Працюємо разом над безпекою на Київщині!

Take care...




Читати "Моя Київщина" у Facebook