#

Білоцерківський перевізник Нестерчук не здатен організувати роботу своїх водіїв

Аліна Захаренко (юристка, активістка)

25.03.2024 18:35
Білоцерківський перевізник Нестерчук не здатен організувати роботу своїх водіїв

Крім білоцерківського транспортного монополіста "Транссіті", скандальний Юрій Нестерчук володіє київською фірмою "Союз-Авто". Ця контора останнім часом втратила велику кількість столичних маршрутів. І зараз на конкретному прикладі проілюструю, чому це правильно.

Уявіть годину пік у Києві, метро "Дружби народів", на вулиці дощ та +6.  Молода жінка з коляскою підходить до  мікроавтобуса "Богдан" та тисне клавішу для відкриття дверей. А також просить перехожих допомогти їй завантажити коляску з піврічною дитиною, тому що водій зупинив автомобіль за метр від тротуарного бордюру.

Але! Водій не відчиняє двері та не спускає жінку з дитячою коляскою до маршрутки, хоча вона напів порожня, при тому, що жінка готова платити за проїзд та каже, що дитина змерзла. На здивовані питання пасажирів, чому так, зі злим криком відповідає:

У мене маршрутне таксі, з коляскою не пущу, хай чекає автобус!

На вимоги небайдужих громадян викликати поліцію для врегулювання порушення, цинічно засміявся, що йому плювати. Більшість пасажирів сказали мені, що це стандартна поведінка хамовитих водіїв.

Друзі, давайте зробимо цього клоуна популярним, а Нестерчуку  допоможемо піти геть з усіх київських маршрутів, якщо він не вміє організувати роботу своїх водіїв, які знущаються з громадян.

Читати "Моя Київщина" у Telegram