#

Благодійники придбали для Київської обласної дитячої лікарні неонатальні інкубатори-трансформери

Ярослав Добрянський (заступник голови Київської облради)

13.02.2024 11:01
Благодійники придбали для Київської обласної дитячої лікарні неонатальні інкубатори-трансформери

Сьогодні відвідав Київську обласну дитячу лікарню, що у Боярці. Там, разом із керівництвом дитячого медзакладу, колегами, провели зустріч із представниками благодійного фонду «Благомай» і компанії «ПепсіКо в Україні».

П’ять неонатальних інкубаторів-трансформерів, вартістю у більш ніж 9 млн грн.,  благодійники придбали для найменших пацієнтів.

Саме завдяки новим інкубаторам стане можливим забезпечити ще кращі умови для якісної, швидкої та ефективної роботи працівників лікарні задля встановлення точного діагнозу, ефективного лікування і підвищення якості надання медичної допомоги немовлятам.

Унікальність цього обладнання у тому, що воно - для найменших пацієнтів, адже йдеться про недоношених або хворих діток. 

Тут проводять операційні втручання новонародженим, функціонує і виїзна неонатальна бригада. Лише за минулий рік у перші вісім місяців - 100 дітей (!) отримали лікування, з яких більшість потребували штучної вентиляції легень і спеціальних умов, а саме перебування в інкубаторах. 

 Вдячний співзасновнику благодійного фонду «Благомай» Костянтину Голубятнікову, який оперативно відреагував на потреби закладу. Всього лише декілька тижнів тому, ми з Костянтином і Тетяна Самойленко обговорювали можливу підтримку і допомогу нашим медичним закладам, а сьогодні ми мали чудову нагоду бачити, як необхідне обладнання рятує життя діток.

Окрема вдячність директору зі звʼязків з громадськістю та органами влади компанії «ПепсіКо в Україні» Сергію Макаренку за підтримку і надану допомогу!

Це нове обладнання допоможе врятувати не одне маленьке життя українців!

На зображенні може бути: 3 людини, рентген та лікарня

На зображенні може бути: 6 людей та лікарня

На зображенні може бути: лікарня

На зображенні може бути: 1 особа, лікарня та текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram