#

Буча – інноваційне, інвестиційно привабливе і затишне для мешканців європейське містечко

Анатолій Федорук (міський голова Бучі)

30.08.2021 16:08
Буча – інноваційне, інвестиційно привабливе і затишне для мешканців європейське містечко

Коли до сьогодення претензій немає, згадують надумане минуле.

Напередодні "активісти" і низка медіа "помітили", що Президент Володимир Зеленський своїм указом нагородив мене орденом "За заслуги" ІІ ступеня.

Я щиро вдячний за цю високу оцінку зусиль, які ми разом із командою докладаємо до створення Бучі такою, як вона є сьогодні – сучасним інноваційним, інвестиційно привабливим і затишним для мешканців європейським містечком.

Переконаний, що наш приклад надихає багато громад по всій Україні і показує, як можливо розвиватися і сповна використовувати переваги, які надає сьогодні громадам реформа децентралізації.

Утім, люди, далекі від проблематики Бучі та Бучанського району, які черпають інформацію винятково з ангажованих медіа, посилаючись на політично залежних "активістів", вирішили вкотре скористатися нагодою для тиражування замусолених фейків і звинувачень, не підкріплених жодними доказами.

На щастя, політичні переслідування інакомислячих, які практикувала попередня влада, фабрикування кримінальних справ і демонізація політичних опонентів, відійшли в минуле.

Сьогодні ми разом із командою в судовому порядку, із документами і фактами в руках доводимо правоту своїх рішень, ухвалених винятково на користь громади та її мешканців. Це не просто, це займає величезну кількість часу і зусиль, які можна було б витратити на ще більшу користь для Бучі і бучанців. Проте ми вважаємо, що так правильно і що саме в такий спосіб справедливість "восторжествує".

А свої помилки та прорахунки я вже давно визнав. Чи це влаштувало громаду Бучі? Подивіться на результати на сайті ЦВК. Вони красномовніші за будь-які звинувачення та вигадки.

У 2020-му місто Буча стало районним центром. Одним із семи укрупнених райцентрів Київської області. І це рішення приймали не в Бучі, а в Києві – на рівні Кабінету Міністрів і Офісу Президента України з урахуванням нашого економічного потенціалу й інституційної спроможності місцевої команди його реалізувати.

Зараз ми на початку реалізації великого проєкту. Тому прошу журналістів, перш ніж поширювати старі міфи і фейки про місто та мера – здебільшого створені моїми політичними опонентами – приїхати подивитися на Бучу. Щоб принаймні збалансувати свої упереджені новини думкою бучанців, які віддали за мене на минулих виборах 52% голосів. Для мене це найкраще свідчення того, що ми обрали правильний курс розвитку нашого міста.

Читати "Моя Київщина" у Telegram