#

Будівлю суду повернули в комунальну власність Тетіївської ОТГ

Руслан Майструк (колишній міський голова Тетієва)

04.09.2020 17:33
Будівлю суду повернули в комунальну власність Тетіївської ОТГ

Ця будівля на фото знайома кожному тетіївчанину. Колись, саме в цьому приміщенні, розміщувався суд. Але мало кому відомо, що це приміщення не належало громаді міста, і в разі його продажу жодна гривня не надійшла б до бюджету громади.

Але ми це виправили. Будівлю повернули в комунальну власність Тетіївської ОТГ. Це був непростий шлях, на який витратили більше двох років. Тепер маємо намір дати їй нове життя, з користю для громади.

Минулого року ми повернули в комунальну власність громади разом з майновим комплексом КП "Тетіївтепломережа", а ще раніше КП "МБТІ". В процесі повернення в комунальну власність громади будівля по Януша Острозького, більш відома як "Курсив" та ще ряд інших.

Але так було не завжди. Нагадаю, що я є міським головою з 2010 року.

Мало кому відомо, що до 2010 року, тобто до того як я став міським головою, земельна ділянка під заводом ВУМ була фактично подарована в приватну власність, бо коштів за неї міський бюджет не отримав. А ще цікавішим є той факт, що історична цінність міста млин "Порхун" теж опинився в приватних руках. Я думаю, що про це має чесно розповісти громаді Олег Онищук, який на той час трудився 1-м заступником міського голови Бевза Василя Кириловича.

За десять років ми не подарували жодної будівлі. Не  розбазарили жодного клаптика землі. Звичайно це не подобається деяким тетіївським "олігархам".  Але я не 100 доларова банкнота, щоб усім подобатися. І не збираюся виконувати чиїсь забаганки чи танцювати під чиюсь дудку. Тому вважаю, що саме через це розпочалася компанія моєї дискредитації як в соцмережах так деяких ЗМІ.  Але зупинятися я не збираюся.

Читати "Моя Київщина" у Facebook