#

Чи є в Україні тепер взагалі головнокомандувач?

Олег Іваненко (депутат Київської облради)

13.03.2020 13:29
Чи є в Україні тепер взагалі головнокомандувач?

Кілька моментів з початку березня:
1. За ці дні на фронті загинуло вже 10 (на 11.03.2020) і поранено більше трьох десятків наших захисників. Але головнокомандувач якщо говорить, то тільки про якийсь "мир", який він намагається вивідати в очах путина. Але складається враження, що дивиться він зовсім не в очі, а в ду...
Хоча з іншого боку - чи є в Україні тепер взагалі головнокомандувач?

2. Призначений Зе новий глава уряду, почав свою роботу не з актуальних питань країни, її перспектив, рішень існуючих проблем, а з заяви про те, що планують відновити подачу української води в Крим, яка буде поїти військові бази окупантів. У своє виправдання вони кажуть, що воду будуть не просто так віддавати, а продавати.
А по суті - продавати Україну.

3. В Запоріжжі з мовчазного схвалення Зе почали збірку російських «жигулей». Вони хоч тепер і по-іншому називаються, але як були «жигулями» півстоліття тому так по всіх параметрах ними і залишаються. У зв'язку з цим особливий привіт «евробляхерахам», які так підтримували Зе, бажаючи мати халявні якісні машини з Європи. А тепер у вас буде можливість отримувати за європейськими цінами російський мотлох під назвою «ВАЗ».

4. По всій Україні (особливо на Сході та особливо в прифронтовій зоні) Андрій Портнов відкриває свої представництва. Наприклад, в центрі Станиці-Луганській красується велика вивіска: "Офис Андрея Портнова. Бесплатная юридическая помощь. Станично-Луганское районное отделение". Тут українців вчать, як за допомогою демократичного законодавства України боротися зі своєю ж країною.
Але Зе-команда в упор не помічає антиукраїнської діяльності таких реваншистів, як Портнов, який давно повинен був сидіти в тюрмі. Вся справа в тому, що для Зе куди страшніше українські патріоти, волонтери та ветерани. А Портнов союзник Зе і головний його партнер в боротьбі з п'ятим Президентом. Тому всіх цих портнових, єфремових, медведчуків та інших московитских пріхвастней і не чіпають...

Читати "Моя Київщина" у Facebook