#

Цигани та корупціонери: чому варто оберігатись від маніпуляцій та піару

Оксана Щербакова (Активістка)

14.08.2023 18:51
Цигани та корупціонери: чому варто оберігатись від маніпуляцій та піару
Оксана Щербакова

Ви колись зустрічались в своєму житті з циганами? Що вони роблять і що вони хочуть від вас? Правильно, обманюють, намагаючись видурити гроші. Все просто і плоско.

Що роблять зараз Скуратіські?

Те саме, що і до війни. В хід пішли ті самі прийомчики, що і раніше. Піар на дітях, піар на футбольних подіях.  Але є одне "АЛЕ". Додався піар на смерті папіньки. Всюди, де є звичайний піар, тепер папінька. Розумієте цинізм ситуації? А Ви б змогли піаритись на смерті батька? А вони можуть. Бо там ні принципів, ні моралі, нічого.

А тепер повернемось до циган. Отже, зазирнувши вам у вічі, наговоривши різної фігні: про хворих дітей, про важке життя, зіграшви на емоціях, циганка врешті отримує купюри з вашої кишені.

Вловили паралель? Що хочуть ці корупціонери від Гостомеля? Чим вони займались перед війною? Що вони робили у період війни? Що вони роблять зараз? Що саме їх взагалі в громаді турбує? Правильно, вони хочуть повернутись до земельних оборудок, до донорських коштів, до бюджету, до ваших кишень.

Плачте за загиблими мирними, воїнами, справжніми героями. За втраченими можливостями Гостомельської ОГ, за чим завгодно, тільки не за піаром на кістках.

Ще раз. Вас обанюють. Цинічно, нагло. Щоб отримати вигоду.

Роззуйте очі. Цей клан нічим не відрізняється від звичайних циган. Працювати вони не вміють, а от дурити - аж бігом.

Що робити?

Не відвідуйте події цих шахраїв. Не підтримуйте жодним словом. Вимагайте в закладах освіти чи спортивних клубах заходи пам'яті справжніх Героїв. Наших Воїнів,їх чимало. Обличчя Вашої дитини не має бути поряд з шахраями. Не давайте можливості взагалі їм щось тут отримати. Пишіть відверто, що думаєте. Нехай бачать наші настрої.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: