#

Депутат Киришун влаштував нашим дітям справжнє свято

Тетяна Касько (жителька Білої Церкви, багатодітна мати)

05.01.2022 15:46
Депутат Киришун влаштував нашим дітям справжнє свято
Безмежно дякую Дмитру Киришуну за те, що приніс новорічне чудо в нашу родину! Я ще досі не можу оговтатися від емоцій і мені бракне слів, але я сьогодні на прикладі нашої сім’ї впевнилася в тому, що потрібно вірити і мріяти!
Учора Дмитро Володимирович зателефонував нам і сказав, що хоче зробити нашій сім’ї подарунки і порадив, щоб діти склали список своїх бажань.
На ранок було написано 12 листів – від кожного маленького члена сім‘ї. Не всі наші діти повірили у те, що їхні мрії можуть стати реальністю, але все-таки визначилися з тим, що хочуть отримати. Смартфони, блютуз-навушники, велосипеди… Чи вірила я, що діти це все можуть отримати? Чесно – ні…
Та Дмитро Володимирович сьогодні особисто ходив з дітьми по магазинах, спілкувався з ними, цікавився їхніми хобі і виконав більше бажань, ніж було в тому переліку.
Кілька днів тому мій син, 11-річний Богдан, який лежав після операції в лікарні, вирішив загадати новорічне бажання. Він відвідав резиденцію Діда Мороза при лікарні, а потім мені по секрету сказав, що загадав там смартфон. Я розуміла, що цьому бажанню нереально справдитися, бо ні в мене, ні в чоловіка немає змоги робити такі подарунки для дітей. Але Богданчик був упевнений, що його мрія здійсниться, він щиро вірив у це!..
Дмитро Киришун став справжнім чарівником для нашої великої родини! Він вже не перший раз допомагає нам, а цього разу ми просто не очікували такого сюрпризу! Приємно, що є люди, у яких не розходиться слово з ділом!
Читати "Моя Київщина" у Facebook