#

Дмитро Ценов (начальник поліції Київщини): Працівники поліції заступили на цілодобову охорону 9 ОВК

19.04.2019 12:55
Дмитро Ценов (начальник поліції Київщини): Працівники поліції заступили на цілодобову охорону 9 ОВК

Сьогодні  працівники поліції заступили на цілодобову охорону 9 ОВК і на них чекає ще одне важливе випробування. Напередодні поліцейські пройшли відповідні навчання по забезпеченню правопорядку під час проведення другу туру виборів Президента України.

Особовий склад  поліції  столичної області несе службу у посиленому варіанті, оперативно реагує на кожне повідомлення про порушення виборчого права. Зокрема, минулої доби зареєстровано 8 різних повідомлень про ймовірне порушення виборчого законодавства.

Загалом, з початку передвиборчої кампанії до поліції Київщини надійшло 458 повідомлень, з них 389 – не знайшли свого об’єктивного підтвердження. Складено 27 адміністративних протоколів.  Одне кримінальне провадження, за фактом хуліганських дій молодиків у місті Біла Церква під час політичної агітації, направлено до суду. Триває досудове розслідування ще у п’яти кримінальних провадженнях, відкритих за фактом порушення виборчого права.

Під час другого туру виборів на охорону виборчих дільниць буде задіяно понад 3,5 тисячі поліцейських, яким допомагатимуть бійці Національної гвардії України і громадськість.

Шановні громадяни! Розраховуємо на Вашу правосвідомість! Не порушуйте Закон, а в разі виявлення будь-яких правопорушень одразу телефонуйте на 102!  

Читати "Моя Київщина" у Facebook