#

Дмитро Качура (журналіст): В очікуванні протистояння двох колишніх кумів на Приірпінні

02.09.2019 17:54
Дмитро Качура (журналіст): В очікуванні протистояння двох колишніх кумів на Приірпінні

Цікаві події розгортаються під Києвом, де донедавна рулили два колишні друзі і куми - Федорук в Бучі та Карплюк в Ірпені. Останній після парламентських виборів втік за кордон, але намагається зберегти вплив над містом. І навіть нещодавно збирав депутатів міськради на чолі з своєю в. о. голови мера Ірпені Попсуй в Польщі - вирішували, як зберегти владу.

А от у його заклятого друга Федорука все добре - він вже активно саджає дерева разом з "слугою" Василевською-Смаглюк. І готується до того, щоб підім'яти під себе Ірпінь. І нібито вже знайшов зручну кандидатуру, яка піде в мери від "Слуги народу" - власника провайдера "Бест" та місцевого телеканалу "Погляд" Олексія Зіневича. До всього того Зіневич ще й забудовник. І друг Федорука - в результаті той виділив бідному Зіневичу гектар під його "межигір'я" в Лісовій Бучі. Вочевидь найближчим часом варто очікувати на війну між цими чудовими людьми. Адже ціна питання - золота земелька...

P.S. Говорять, Карплюк найбличжими днями таки повернеться в Україну. Враховуючи певні підв'язки у високих кабінетах (зокрема, дружба з новим прем'єром), він спробує поборотися за контроль над Ірпенем.

Читати "Моя Київщина" у Telegram