#

Дмитро Качура (журналіст): Як команда Кличка з Київщини посилює свій вплив на столицю

29.08.2018 13:00
Дмитро Качура (журналіст): Як команда Кличка з Київщини посилює свій вплив на столицю

30-річний Дмитро Загуменний, який обіймає нині посаду першого зама голови Печерського району столиці, стане головою апарату КМДА. Чим цікавий цей персонаж. Ну, як мінімум, тим, що він безпосередньо пов'язаний зі скандально відомим екс-заступником мера Ірпеня Дмитром Христюком (той що проходить у справі про реєстрацію приірпінскьої землі на "мертвих душ"), недавно зіграв весілля з нардепом Вікторією Сюмар.

Непрямі ознаки - Загуменний працював юрконсультом в Федерації ММА. Членом ММА є і самбіст і колишній "альфівець" Христюк. Плюс, обидва працювали в Баришівському районі. Ну і нарешті пряма ув'язка: вони значаться серед засновників ГО "Український спортивний центр".

З урахуванням того, що Христюк завжди був близький до Палатного - і навіть працюючи за "регіоналів" в Київській області, охороняв намети на Майдані - то поява Загуменного може означати, що група Палатного потихеньку підсилює свої позиції в КМДА, посуваючи "столарівських". До речі, цікаво, що батько Загуменного світиться на сайті ще одного нардепа, представника "Удару" Павла Різаненка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram