#

Владислав Одинець (екс-голова Васильківської РДА): Ми створили фундамент для подальших змін

02.07.2019 13:59
Владислав Одинець (екс-голова Васильківської РДА): Ми створили фундамент для подальших змін

Чотири роки активної щоденної роботи над розвитком_Васильківщини. За цей період роботи наша команда довела, що зміни можливі, якщо є бажання та реальні дії.

Практично кожного місяця реалізовувались різноманітні проекти, спрямовані на покращення життєдіяльності населення району. Переміщено в нормальні умови терапевтичне та неврологічне відділення ЦРЛ, зроблено ремонт в інших відділеннях та приміщеннях лікарні, відкривались ФАПи, амбулаторії, дитячі садочки, спортивні школи, дитячі та спортивні майданчики, зроблені паркові зони відпочинку тощо.

Започатковано проведення різноманітних фестивалів на території району. Цей період роботи був досить цікавий, було достатньо дискусій, критики, нарікань щодо того чи іншого проекту. Тому хочу подякувати активним учасникам, які слідкували за нашою роботою і з нетерпінням чекали, що щось не вийде, а в нас навпаки було бажання зробити ще краще. Тому дякую Вам.

ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую усій нашій команді, яка щодня працювала на благо розвитку району, це депутатському корпусу районної ради, головам сільських та селищних рад, директорам шкіл та звичайно усьому апарату та структурним підрозділам Васильківської РДА.

Ми намагались створити фундамент для подальших змін і нам це реально вдалося. У команду розвиток_Васильківщини ми завжди запрошували активних, працьовитих та розумних людей. Усі хто хотів змінити Васильківський район на краще мали можливість працювати з нами. Цей період життя завершено, рухаємось далі...

Читати "Моя Київщина" у Telegram