#

Еволюція керівників Броварської РДА/РВА

Андрій Качор (Журналіст)

30.04.2024 18:22
Еволюція керівників Броварської РДА/РВА
Микола Діденко. Очолював Броварську РДА з 2005 по 2009 рік. Затриманий міліцією за підозрою в найбільшому на той час хабарі в історії України - 42 мільйони доларів. Судився 10 років, потім помер.
Петро Іваненко. Очолив Броварську РДА в 2010 році, призначений Януковичем. Очолював проросійський «Опозиційний блок» у райраді. Написав заяву про відставку під тиском майданівців. Склеїв ласти в 2019 році.
Олег Кищук, призначений Турчиновим. Відвертий фрік, людина-кінь, політичний кентавр. Відзначився підпільною роботою на Азарова в 2012-му, а також штурмом Броварської телестудії, коли тітушки під його проводом відбивали телестудію у майданівців.
Георгій Біркадзе. Призначений Зеленським, відзначився значною медіаактивністю, апофеозом якої стала нещодавній перл в ефірі телемарафону, коли Біркадзе буквально сказав «сьогодні 37 мільярдів ми вкрали…ой, вклали у фортифікації».
Павло Проскочило. Призначений і дуже скоро звільнений у звязку із затриманням за підозрою в отриманні хабаря.
Володимир Майбоженко. Досвідчений політичний аферист, який допомагав рейдерити політичні партії на Київщині ще на початку 2000-их. Зараз в СІЗО за пʼяне ДТП, коли Майбоженко в непритомному стані задавив чотирьох людей в центрі Броварів.
І нинішній в.о. голови Броварської РВА - Олексій Дорошенко. Кумедний персонаж, який вважає себе нащадком гетьмана Дорошенка, а тим не менше не вилазив з ефірів каналів Медведчука напередодні широкомасштабки. Балотувався в 2020 до Киїоблради від партії агента ФСБ Пальчевського. Тепер очолюватиме військову (!) адміністрацію.
Коротше, тут пороблено і задавнено, яйцем не викатаєш
Читати "Моя Київщина" у Telegram