#

Ганна Старикова (Голова Київоблради): початок опалювального сезону почнеться

11.10.2018 10:07
Ганна Старикова (Голова Київоблради): початок опалювального сезону почнеться

Вчора, 10 жовтня, відбулася позачергова сесія Київської обласної ради.

Мені щиро приємно, що депутатський корпус у вкрай важливий момент може відкинути усі суперечності і працювати на громаду, на нашу рідну Київщину!

Нагальне питання, яке сьогодні стояло перед депутатами – це початок опалювального сезону і я можу бути спокійною, що він на Київщині розпочнеться вчасно. Для цього, депутатами було досягнуто компроміс і ми внесли зміни до бюджету області, аби погасити заборгованість наших тепломереж перед НАК "Нафтогаз". Я щиро дякую депутатам за це рішення.

Важливим сьогодні стало те, що ми підтримали звернення депутатів Київської обласної ради до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення цін на газ для населення – це дуже важливо для нас, адже підвищення ціни на газ для населення спричинить зростання комунальних тарифів, які є і так непосильними для багатьох українців. Ми однозначно проти цього і робитимемо все можливе, аби не допустити чергового зростання цін на тарифи.

Не менш важливим є те, що ми звернулися до Кабміну щодо фінансування екстреної медичної допомоги на Київщині. Ми вважаємо неприпустимим, що нашу область залишили без державної субвенції на екстрену медичну допомогу, яка би допомогла нам вже до кінця цього року повністю закрити питання із забезпеченням екстреної медичної допомоги на весь наступник рік.

В цілому сесія пройшла продуктивно і я дякую депутатам за плідну і конструктивну роботу!

Читати "Моя Київщина" у Facebook